50
Υλικά
- ζάχαρη άχνη 100 γρ
- βούτυρο γάλακτος 400 γρ
- μαγειρικό λίπος 100 γρ
- κρόκοι 2 τμχ
- αυγά 1 τμχ
- βανίλια 2 τμχ
- μοσχοκάρυδο 0.5 κγ
- κονιάκ 0.33 φλ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- αμύγδαλα 250 γρ
- αλεύρι μαλακό 850 γρ
- ζάχαρη άχνη 1 κιλ
- βανίλια 2 τμχ
Τη συνταγή την βρήκα στο site της Αργυρώς και αναφέρει ότι της την έχει δώσει η κυρία Χρυσούλα Παπαλέξη που την φτιάχνει στον φούρνο της εδώ και 40 χρόνια. Πραγματικά υπέροχοι και αφράτοι!
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr