94
Υλικά
- βούτυρο αγελάδος 350 γρ
- αυγά 6 τμχ
- ζάχαρη 2.33 κγ
- μανταρίνια 4 τμχ
- γάλα εβαπορέ 0.5 ποτ
- ουΐσκι 0.67 ποτ κρασ
- χυμός μανταρινιού 400 ml
- κορν φλάουρ 4 κσ
- κουβερτούρα 400 γρ
- κρέμα γάλακτος 400 ml
- κουβερτούρα γάλακτος 250 γρ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- βούτυρο 1 κσ
Ξεχωριστη Βασιλοπιτα απιστευτα αρωματικη και γευστικη.
Δοκιμαστε την!!!... ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΚ
250 γρ.βουτυρο αγελαδος σε θερμοκρασια δωματιου
4 αυγα σε θερμοκρασια δωματιου
2 νεροποτηρα ζαχαρη
Ξυσμα απο 4 μανταρινια
1/2 νεροποτηρο γαλα...
Δοκιμαστε την!!!... ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΚ
250 γρ.βουτυρο αγελαδος σε θερμοκρασια δωματιου
4 αυγα σε θερμοκρασια δωματιου
2 νεροποτηρα ζαχαρη
Ξυσμα απο 4 μανταρινια
1/2 νεροποτηρο γαλα...
Διάβασε τη συνταγή στο nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.com