46
Υλικά
- μαργαρίνη με βούτυρο 300 γρ
- ζάχαρη 400 γρ
- αυγά 3 τμχ
- χυμός πορτοκαλιού 150 γρ
- γάλα 130 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 350 γρ
- αμύγδαλα 100 γρ
- καρύδια 50 γρ
- ινδοκάρυδο 50 γρ
- μπέκιν πάουντερ 20 γρ
- βανίλιες 2 τμχ
- αλάτι 0.25 κγ
- πορτοκάλι 1 -
- λεμόνι 1 τμχ
- αστεροειδής γλυκάνισος 1 τμχ
- κουβερτούρα 150 γρ
- ζάχαρη 3 κσ
Από την Αργυρώ Τσεμπερλίδου ΥΛΙΚΑ 300 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 400 γρ. ζάχαρη κρυσταλική 3 αβγά 150 γρ. χυμό πορτοκαλιού 130 γρ. γάλα 350 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 100 γρ. αμυγδαλόψυχα 50 γρ. καρυδόψυχα 50 γρ. ινδική καρύδα 20 γρ. μπέικιν πάουντερ 2 βανίλιες ¼ κ.γ. αλάτι Ξύσμα από 1 πορτοκάλι & 1 λεμόνι ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr