111
Υλικά
- ζάχαρη άχνη 500 γρ
- μοσχοκάρυδο 1 κγ
- μαστίχα Χίου 4 γρ
- μαχλέπι 14 γρ
- ζάχαρη 2 κσ
- ξύσμα πορτοκαλιού 2 τμχ
- εκχύλισμα βανίλιας 4 κγ
- αυγά 8 τμχ
- γάλα 150 ml
- μπέκιν πάουντερ 2 κσ
- λευκή σοκολάτα 600 γρ
- κρέμα γάλακτος 600 ml
- σοκολάτα κουβερτούρα 1 τμχ
600 γρ. σε θερμοκρασία δωματίου
500 γρ. ζάχαρη άχνη
1 κ.γλ. μοσχοκάρυδο
4 γρ. μαστίχα
14 γρ. μαχλέπι
2 κ.σ. κρυσταλλική ζάχαρη
Ξύσμα από 2 πορτοκάλια
4 κ.γλ. εκχύλισμα βανίλιας με άρωμα πορτοκάλι
8 αυγά
150 ml γάλα
800 γρ. αλεύρι (+4 κ.σ. αλεύρι)
2 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
500 γρ. ζάχαρη άχνη
1 κ.γλ. μοσχοκάρυδο
4 γρ. μαστίχα
14 γρ. μαχλέπι
2 κ.σ. κρυσταλλική ζάχαρη
Ξύσμα από 2 πορτοκάλια
4 κ.γλ. εκχύλισμα βανίλιας με άρωμα πορτοκάλι
8 αυγά
150 ml γάλα
800 γρ. αλεύρι (+4 κ.σ. αλεύρι)
2 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
600 γρ. λευκή σοκολάτα
600 ml κρέμα γάλακτος
1 σοκολάτα κουβερτούρα
Διάβασε τη συνταγή στο www.cookingbook.gr