by admin

eggnog (έγκνογκ)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Προαιρετικά πασπαλίζετε την επιφάνεια του έγκνογκ με μοσχοκάρυδο τριμμένο ή κανέλα. ~ Παραδοσιακό, δημοφιλές "ποτό", κυρίως στην Αμερική και τον Καναδά, που σερβίρεται σε λογής γιορτές. Τα χτυπημένα αβγά του προσδίδουν την αφρώδη του υφή.  ~ Μπορείτε να το πιείτε και χωρίς αλκοόλ.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pastrychef.gr

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.pastrychef.gr