112
Υλικά
- αλεύρι 210 γρ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- ζάχαρη 230 γρ
- κορν φλάουρ 60 γρ
- ζάχαρη άχνη 60 γρ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- αμύγδαλα 30 γρ
- χουρμάδες 30 γρ
- κανέλα 1 κσ
- μοσχοκάρυδο 1 κσ
- γαρύφαλλο 1 κσ
Κανένα χριστουγεννιάτικο ή πρωτοχρονιάτικο τραπέζι δεν είναι ολοκληρωμένο, χωρίς τους λαχταριστούς κουραμπιέδες.Αν θέλεις όμως να εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους σου, δοκίμασε μια παραλλαγή της κλασσικής συνταγής. Φτιάξε μια γέμιση από χουρμάδες και αμύγαδαλα ή βούτηξε τους στη σοκολάτα!
Διάβασε τη συνταγή στο www.ediva.gr