81
Υλικά
- ζάχαρη άχνη 0.5 κούπα/ες
- βανίλια 3 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 5 κούπα/ες
- φρέσκο βούτυρο 500 γρ
- αμύγδαλα 1 κούπα/ες
Ένας σωστός κι αφράτος κουραμπιές χρειάζεται μόνο 3 βασικά υλικά. Βούτυρο,αλεύρι και λίγη ζάχαρη… Η πολλή ζάχαρη σφίγγει τους κουραμπιέδες. Το οποιοδήποτε υγρό που βρίσκεται στα (αυγά,κονιάκ,μαργαρίνες που περιέχουν νερό) σκληραίνουν τους κουραμπιέδες με αποτέλεσμα να βγαίνουν σαν »μπισκοτάκια». Ένα καλό βούτυρο και το πολύ χτύπημα με λίγη άχνη ζάχαρη είναι η βάση για έναν καλό κουραμπιέ!
Διάβασε τη συνταγή στο www.saltandsugar.gr