Κουραμπιέδες με φρέσκο βούτυρο και αμύγδαλα

Καταχωρήθηκε στις 12/12/10

8 Ψήφοι Ψήφισε

Εκτέλεση:  Χτυπάμε το βούτυρο στο μπολ του μίξερ για 5-6 λεπτά. Συνεχίζουμε το χτύπημα προσθέτοντας τη ζάχαρη, μέχρι να γίνει το μείγμα αφράτο. Προσθέτουμε τον κρόκο του αυγού και δουλεύουμε ξανά για 2-3 λεπτά, για να ενσωματωθούν. Ξεφλουδίζουμε τα αμύγδαλα και τα βάζουμε να καβουρντιστούν σε μέτριο φούρνο για 7-12 λεπτά. Τα βγάζουμε από το φούρνο και τα χοντροκόβουμε.

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.sintagesmamas.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!