64
Υλικά
- βούτυρο αιγοπρόβειο 300 γρ
- ζάχαρη άχνη 100 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 570 γρ
- κακάο 25 γρ
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κγ
- κονιάκ 25 γρ
- ρακόμελο 25 γρ
- Grand Marnier 25 γρ
- αμύγδαλα 100 γρ
- κουβερτούρα γάλακτος 400 γρ
- σοκολάτα κουβερτούρα 400 γρ
Υλικά (για 30-35 κουραμπιέδες) - 300 γρ. βούτυρο αιγοπρόβειο - 100 γρ. ζάχαρη άχνη - 570 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις - 25 γρ. κακάο άγλυκο - ½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ - 25 γρ. κονιάκ ή ρακόμελο ή κάποιο λικέρ με έντονη γεύση και όχι πολύ γλυκό (π.χ. λικέρ καρύδι, κανελάδα, grand marnier ή και amaretto) - 100 γρ. αμύγδαλα με τη φλούδα τους, καβουρδισμένα στους 170 βαθμούς για 15 λεπτά και χοντροκομμένα - 400 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα γάλακτος ή πικρή
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecook.gr