Μαγειρευτό των Χριστουγέννων με κόκκινο κρασί & φρούτα

Καταχωρήθηκε στις 12/12/12

12 Ψήφοι Ψήφισε

Υλικά 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 λωρίδες μπέικον n 1,5 κιλό μοσχάρι (λαιμό, χτένι ή κότσι) Αλάτι Φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1/4 φλιτζ. αλεύρι 1/4 φλιτζ. κονιάκ 2 φλιτζ. κόκκινο ξηρό κρασί (Merlot ή Syrah) 2 φλιτζ. ζωμό κότας 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας 2 σκελίδες σκόρδο 400 γραμμ. κρεμμυδάκια πέρλες 400 γραμμ. μανιτάρια 150 γραμμ. δαμάσκηνα 2 κ.σ. βούτυρο Μαϊντανό ψιλοκομμένο (πούδρα) για το σερβίρισμα Για το αρωματικό μπουκέτο: 1 κλαδάκι δεντρολίβανο 4-5 κλαδάκια θυμάρι φρέσκο 2 δαφνόφυλλα 10 κόκκους πιπέρι...

Διάβασε τη συνταγή στο http://argiro.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!