Καταχωρήθηκε στις 12/12/10
Υλικά
- αλεύρι μαλακό
- σιμιγδάλι ψιλό
- μαργαρίνη
- αραβοσιτέλαιο
- χυμός πορτοκαλιού και 10 ακόμα υλικά
Υλικά 1 κιλό αλεύρι μαλακό κοσκινισμένο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού σιμιγδάλι ψιλό 250 γρ. φυτική μαργαρίνη 1 ποτήρι του νερού αραβοσιτέλαιο 1 ποτήρι του νερού χυμό πορτοκαλιού ή μανταρινιού ξύσμα ενός πορτοκαλιού ή μανταρινιού 1 ποτήρι του νερού ζάχαρη 1 σφηνάκι κονιάκ 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα 1 κουταλάκι του γλυκού γαρύφαλλο 1 κουταλάκι του γλυκού σόδα