85
Υλικά
- αλεύρι μαλακό 1 κιλ
- σιμιγδάλι ψιλό 0.5 φλ
- μαργαρίνη 250 γρ
- αραβοσιτέλαιο 1 ποτ
- χυμός πορτοκαλιού 1 ποτ
- χυμός μανταρινιού 1 ποτ
- ζάχαρη 1 ποτ
- κονιάκ 1 σφην
- κανέλα 1 κγ
- γαρύφαλλο 1 κγ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- ζάχαρη 2 ποτ
- μέλι 10 κσ
- σοκολάτα κουβερτούρα 600 γρ
- φρέσκο βούτυρο 1 κφτ κγ
- σπορέλαιο 2 κγ
- καρύδια 1 φλ
Υλικά
1 κιλό αλεύρι μαλακό κοσκινισμένο
1/2 φλυτζάνι του τσαγιού σιμιγδάλι ψιλό
250 γρ. φυτική μαργαρίνη
1 ποτήρι του νερού αραβοσιτέλαιο
1 ποτήρι του νερού χυμό πορτοκαλιού ή μανταρινιού
ξύσμα ενός πορτοκαλιού ή μανταρινιού
1 ποτήρι του νερού ζάχαρη
1 σφηνάκι κονιάκ
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
1 κουταλάκι του γλυκού γαρύφαλλο
1 κουταλάκι του γλυκού σόδα
1 κιλό αλεύρι μαλακό κοσκινισμένο
1/2 φλυτζάνι του τσαγιού σιμιγδάλι ψιλό
250 γρ. φυτική μαργαρίνη
1 ποτήρι του νερού αραβοσιτέλαιο
1 ποτήρι του νερού χυμό πορτοκαλιού ή μανταρινιού
ξύσμα ενός πορτοκαλιού ή μανταρινιού
1 ποτήρι του νερού ζάχαρη
1 σφηνάκι κονιάκ
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
1 κουταλάκι του γλυκού γαρύφαλλο
1 κουταλάκι του γλυκού σόδα
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagesmamas.com