95
Υλικά
- ελαιόλαδο 0.5 κούπα/ες
- καλαμποκέλαιο 0.5 κούπα/ες
- σιμιγδάλι ψιλό 2 κούπα/ες
- ζάχαρη 0.25 κούπα/ες
- αλεύρι 1.5 κούπα/ες
- κονιάκ 0.25 κούπα/ες
- χυμός πορτοκαλιού 0.5 κούπα/ες
- ξύσμα πορτοκαλιού 2 κσ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- κανέλα 1 κγ
- γαρύφαλλο 0.5 κγ
- μέλι 1 κούπα/ες
- ζάχαρη 1 κούπα/ες
- κανέλα 1 ξύλο/α
- πορτοκάλια 0.5 τμχ
1/2 κούπα ελαιόλαδο
1/2 κούπα καλαμποκέλαιο
2 κούπες ψιλό σιμιγδάλι
1/4 της κούπας ζάχαρη
1,5 κούπα αλεύρι
1/4 της κούπας κονιάκ
1/2 κούπα χυμό πορτοκάλι
2 κ.σ. ξύσμα πορτοκαλιού
1 κ. γλ. σόδα
1 κ. γλ. κανέλα
1/2 κ. γλ. γαρύφαλο
1/2 κούπα καλαμποκέλαιο
2 κούπες ψιλό σιμιγδάλι
1/4 της κούπας ζάχαρη
1,5 κούπα αλεύρι
1/4 της κούπας κονιάκ
1/2 κούπα χυμό πορτοκάλι
2 κ.σ. ξύσμα πορτοκαλιού
1 κ. γλ. σόδα
1 κ. γλ. κανέλα
1/2 κ. γλ. γαρύφαλο
1 κούπα μέλι
1 κούπα ζάχαρη
1 κούπα νερό
1 ξύλο κανέλας
Φλούδα από μισό πορτοκάλι
Διάβασε τη συνταγή στο www.cookingbook.gr