Μελομακάρονα ωμοφαγικά

Καταχωρήθηκε στις 08/01/10

9 Ψήφοι Ψήφισε

Αυτή η συνταγή είναι πεντανόστιμη και πανεύκολη, αλλά χρειάζεστε κάποια εργαλεία. Για να κάνετε ωμό αλεύρι βρώμης, πρέπει να πάρετε ολόκληρους σπόρους βρώμης και να τους θρυμματίσετε σε ένα δυνατό μπλέντερ-grinder. Αν δεν έχετε κάτι τέτοιο, μπορείτε να πάρετε αλεύρι βρώμης αγοραστό, αλλά δεν θα είναι ωμό γιατί θα έχει υποστεί ζεμάτισμα για λόγους συντήρησης. Μετά χρειάζεστε έναν αφυγραντή για το "ψήσιμο″, αλλά πάλι και χωρίς αφυγραντή τα πράγματα είναι εύκολα: Ένας θερμός (περίπου 40οC) φούρνος, σβηστός με μόνο αναμμένο το φώς και τον αέρα θα λειτουργήσει. Υλικά για 60 μελομακάρονα 2½ κούπες αλεύρι βρώμης 2 κ.σ. αλεσμένο λιναρόσπορο 400 γρ. ωμά καρύδια 1 κ.σ. κανέλλα σκόνη 1 κ.γ. γαρύφαλλο σκόνη ½ κ.γ. μοσχοκάρυδο σκόνη 1 κούπα σιρόπι αγαύης ½ κούπα πορτοκαλάδα τρίμμα από 1 πορτοκάλι

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.homefood.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!