ΠΕΡΣΙΚΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ

Καταχωρήθηκε στις 30/12/16

1 Ψήφοι Ψήφισε

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΦΟΡΜΑ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ 26-30 ΕΚ. ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΚ: 2 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ 4 ΑΒΓΑ 315 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ 200 ΓΡ. ΠΟΥΔΡΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ 1 Κ.Γ. ΚΑΝΕΛΛΑ 1/2 Κ.Γ. ΚΑΡΔΑΜΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ 2 Κ.Γ. ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ: ΞΥΣΜΑ & ΧΥΜΟ ΑΠΟ 1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ 100 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ 60 ML ΝΕΡΟ 1 Κ.Γ. ΑΝΘΟΝΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ: 225 ΓΡ. ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ 115 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK (ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ) 250 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ 1 Κ.Γ. ΥΓΡΗ ΒΑΝΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΚΑΡΥΔΑ ΧΩΝΑΚΙΑ ΠΑΓΩΤΟΥ ΜΕ ΓΛΑΣΟ & ΖΑΧΑΡΗ

Διάβασε τη συνταγή στο http://chefonair.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!