64
Υλικά
- αλεύρι μαλακό 0.5 κιλ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- μαργαρίνη 1 πκτ
- ζάχαρη 1 φλ
- κονιάκ 6 κσ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- βανίλια 2 τμχ
- χυμός πορτοκαλιού 0.5 φλ
- χυμός λεμονιού 0.5 φλ
- μέλι 1 φλ
- ζάχαρη 0.5 φλ
- σοκολάτα κουβερτούρα 600 γρ
Υλικά - ½ κιλό αλεύρι μαλακό - 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ - 1 πακέτο μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου - 1 φλ. ζάχαρη - 5-6 κουταλιές κονιάκ - Ξύσμα από 1 πορτοκάλι - 2 βανίλιες - 1 φλ. ανάμεικτος χυμός πορτοκαλιού και λεμονιού - Μαργαρίνη για το ταψί Για το σιρόπι - 1 φλ. μέλι - ½ φλ. ζάχαρη - ¾ φλ. νερό Για την επικάλυψη - 600 γρ. λιωμένη σοκολάτα κουβερτούρα
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecook.gr