Καταχωρήθηκε στις 19/05/15
Υλικά
- αλεύρι μαλακό
- μπέκιν πάουντερ
- κονιάκ
- πορτοκάλι
- βανίλια και 6 ακόμα υλικά
Υλικά - ½ κιλό αλεύρι μαλακό - 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ - 1 πακέτο μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου - 1 φλ. ζάχαρη - 5-6 κουταλιές κονιάκ - Ξύσμα από 1 πορτοκάλι - 2 βανίλιες - 1 φλ. ανάμεικτος χυμός πορτοκαλιού και λεμονιού - Μαργαρίνη για το ταψί Για το σιρόπι - 1 φλ. μέλι - ½ φλ. ζάχαρη - ¾ φλ. νερό Για την επικάλυψη - 600 γρ. λιωμένη σοκολάτα κουβερτούρα