63
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1200 γρ
- ηλιέλαιο 530 γρ
- ελαιόλαδο 530 γρ
- χυμός πορτοκαλιού 400 γρ
- ζάχαρη άχνη 30 γρ
- βούτυρο 50 γρ
- μαγειρική σόδα 0.25 κγ
- κανέλα 0.25 κγ
- γαρύφαλλο 0.17 κγ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- ζάχαρη 700 γρ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- κανέλα 2 ξύλο/α
- μέλι 100 ml
Υλικά - 1.200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις - 530 γρ. ηλιέλαιο ή ελαιόλαδο - 400 γρ. χυμός πορτοκαλιού - 30 γρ. άχνη - 50 γρ. βούτυρο λιωμένο - 1/4 κ.γ. σόδα - 1/4 κ.γ. κανέλα - 1/6 κ.γ. γαρύφαλλο - Ξύσμα από ένα πορτοκάλι - Καρύδια χονδροκομμένα Για το σιρόπι - 500 ml νερό - 700 γρ. ζάχαρη - 1 πορτοκάλι - 2 ξυλάκια κανέλας - 100 ml μέλι
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecook.gr