Χριστόψωμο γεμάτο αρώματα!

Καταχωρήθηκε στις 02/01/11

12 Ψήφοι Ψήφισε

Συνηθίζεται να φτιάχνεται πριν από 1-2 ημέρες ανήμερα Χριστουγέννων. Την επιφάνειά του την στολίζουν με Σταυρό, ολόκληρα καρύδια με το τσόφλι, αμύγδαλα, στολίδια από την ζύμη με σχέδια φυλλαράκια, πουλιά, λουλούδια. Κόβεται από τον οικοδεσπότη ανήμερα Χριστουγέννων αφού το σταυρώσει και πει "Χρόνια πολλά και του χρόνου" και το μοιράζει σ' όσους παρευρίσκονται στο φαγητό. Φτιάχνεται και ανήμερα Πρωτοχρονιάς.

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.sintagespareas.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!