72
Υλικά
- αλεύρι σκληρό 200 γρ
- χαρουπάλευρο 200 γρ
- αλεύρι κίτρινο 200 γρ
- προζύμι 400 γρ
- καρδάμωμο 6 τμχ
- ζάχαρη 1 κσ
- βούτυρο 1 κσ
- μέλι 1 κσ
Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα και φέτος αποφάσισα να πειραματιστώ με αλεύρι χαρουπιού το οποίο μου χάρισε η εταιρεία AGNOTIS.Διάβασα διάφορες προτάσεις για ψωμί με αλεύρι χαρουπιού και έκανα τους δικούς μου πειραματισμούς φτιάχνοντας το φετινό μας Χριστόψωμο.Δεν παραλείπω ποτέ την παρασκευή αυτού του γιορτινού ψωμιού, μάλιστα το επαναλαμβάνω και την Πρωτοχρονιά, αν και εσείς θέλετε να το φτιάξετε προγραμματίστε το.Για το Χριστόψωμο εγώ σας έχω μιλήσει παλιότερα σε ανάρτηση μου εδώ .Η κ Μαριάννα Καβρουλάκη έχει γράψει εξαιρετικές πληροφορίες για το Χριστόψωμο και μπορείτε να τις διαβάσετε...
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr