by admin

Άρωμα δάσους στο πιάτο μας: Penne “alla boscaiola”

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Αυτό το πιάτο θα έπρεπε να σας το εμφανίσω κάπου εκεί, στο Φθινόπωρο. Όταν τα μανιτάρια (βασικό συστατικό του πιάτου) είναι στην καλύτερη εποχή τους. Και σίγουρα όχι μέσα στη καρδιά στης Σαρακοστής, που η παρουσία και μόνο του μπέικον θα κάνει πολλούς /-ες να στραβώσουν τα μούτρα. Δεν πειράζει, κρατήστε τη συνταγή για αργότερα, για όποτε θέλετε. Η Άνοιξη έχει και αυτή τα μανιτάρια της, αλλά –κυρίως– πρέπει να προχωρήσω με αυτές τις παραδοσιακές συνταγές ζυμαρικών για να πιάσουμε και κανένα άλλο θέμα ... Όσοι, πάντως, αμαρτήσετε, σας υπόσχομαι ότι θα είναι μία πολύ ...γλυκιά αμαρτία...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr
Κατηγορία: Ζυμαρικά
Περισσότερες συνταγές: πένες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.sintagespareas.gr