Βίδες με μανιτάρια Bourguignon

Καταχωρήθηκε στις 22/12/18

1 Ψήφοι Ψήφισε

Το μοσχάρι Bourguignon είναι ένα δημοφιλές παραδοσιακό πιάτο της Γαλλίας που γίνεται με κρέας, κόκκινο κρασί, κρεμμυδόπουλα κ μανιτάρια. Εγώ απλά αφαίρεσα το μοσχάρι και κράτησα τα υπόλοιπα υλικά κι έγινε ένα φαγάκι μούρλια!

Διάβασε τη συνταγή στο http://theveggiesisters.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!