76
Υλικά
- μπουκατίνι 350 γρ
- πανσέτα 100 γρ
- ντομάτα 400 γρ
- σκόρδο 1 σκελ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- λευκό κρασί 50 γρ
- πεκορίνο 100 γρ
Μπουκατίνι αλά αματριτσιάνα, ένα παραδοσιακό πιάτο της ιταλικής κουζίνας, το οποίο ετοιμάζεται με διάφορες παραλλαγές. Μερικοί λένε ότι αυτό το πιάτο γίνεται με σπαγγέτι αντί μπουκατίνι, με πανσέτα αντί για guanciale, παστό χοιρινό κρέας από μάγουλο. Δεν μπορώ να σας πω οτι η συνταγή μου είναι η γνήσια, άλλωστε, καθένας μαγειρεύει σύμφωνα με τα γούστα του , οπότε, η επιλογή είναι δική σας.
Διάβασε τη συνταγή στο sintagesninas.altervista.org