by admin

Butternut squash, sage and mascarpone fresh tagliatelle / Φρέσκιες ταλιατέλες με σάλτσα κολοκύθα, φασκόμηλο και μασκαρπόνε

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η συνταγή παίρνει λίγο παραπάνω χρόνο κι έχει μερικά μυστικά στα οποία οφείλει την έξτρα γεύση, όπως για παράδειγμα ο σπιτικός ζωμός με λαχανικά και μυρωδικά ο οποίος σιγοβράζει για τουλάχιστον μια ώρα, όσο ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά και την κολοκύθα. Μπορεί σίγουρα να αντικατασταθεί με έτοιμο ζωμό ή με νερό αλλά σίγουρα η γεύση δεν θα είναι η ίδια.

Για τα ζυμαρικά μου χρησιμοποίησα αλεύρι για όλες τις χρήσεις και σιμιγδάλι ψιλό, αυγά και ελάχιστο ελαιόλαδο. Μετά το ζύμωμα άφησα τη ζύμη να ξεκουραστεί κι άνοιξα τα φύλλα λίγο πριν βράσω τις ταλιατέλες, για το πιο φρέσκο αποτέλεσμα.

Διάβασε τη συνταγή στο mynutricalendar.com
Κατηγορία: Ζυμαρικά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το mynutricalendar.com