by admin

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΣΟΥΤΟ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Από τον Chef Δημήτρη Τσανανά Ημέρα προβολής 26/11/2013. Πατήστε εδώ για να δείτε τη συνταγή. ΥΛΙΚΑ Για 1 μερίδα 100 γρ. κοντό ελληνικό ζυμαρικό (π.χ. φλωμάρια) 15 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 30 γρ. προσούτο...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr
Κατηγορία: Ζυμαρικά
Περισσότερες συνταγές: καρμπονάρα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.chefonair.gr