57
Υλικά
- ζυμαρικά 100 γρ
- μαργαρίνη με βούτυρο 15 γρ
- προσούτο 30 γρ
- λευκό κρασί 30 ml
- ζωμός κοτόπουλο 40 ml
- φέτα 80 γρ
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
- αλάτι -
- πιπέρι -
Από τον Chef Δημήτρη Τσανανά Ημέρα προβολής 26/11/2013. Πατήστε εδώ για να δείτε τη συνταγή. ΥΛΙΚΑ Για 1 μερίδα 100 γρ. κοντό ελληνικό ζυμαρικό (π.χ. φλωμάρια) 15 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 30 γρ. προσούτο...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr