ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΣΟΥΤΟ

Καταχωρήθηκε στις 15/12/13

1 Ψήφοι Ψήφισε

Από τον Chef Δημήτρη Τσανανά Ημέρα προβολής 26/11/2013. Πατήστε εδώ για να δείτε τη συνταγή. ΥΛΙΚΑ Για 1 μερίδα 100 γρ. κοντό ελληνικό ζυμαρικό (π.χ. φλωμάρια) 15 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 30 γρ. προσούτο...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.chefonair.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!