Ελληνικό Παστίτσιο

Καταχωρήθηκε στις 08/10/19

1 Ψήφοι Ψήφισε

Η δική μου μεθοδολογία θα έχει κάποιες αμφιλεγόμενες στιγμές, αλλά γνωρίζω ότι το πιάτο μου είναι ιδιαιτέρως γευστικό τουλάχιστον για μένα και γι αυτό το προτείνω! Κάνετε αυτή τη συνταγή, αν θέλετε να δείτε πώς φαίνεται και να το συγκρίνετε με τη δική σας μέθοδο μαγειρέματος. Επίσης είναι μια πρόταση για όσους δεν έχουν δοκιμάσει να το φτιάξουν ποτέ αν και πάντα ήθελαν να μάθουν πως γίνεται αυτό το πιάτο, τώρα θα μπορούσε να είναι η τέλεια εκκίνηση για τη δοκιμή σας με τόσα αναλυτική διαδικασία βήμα προς βήμα! Η συνταγή είναι έμπνευση του Ν. Τσελεμεντέ σχεδόν έναν αιώνα πριν. Ήταν και παραμένει μια από τις πιο αγαπημένες συνταγές των ελληνικών νοικοκυριών. Κατασκευάζεται με στρώσεις χοντρών ζυμαρικών, κιμά και κρέμας Μπεσαμέλ ως τελική στρώση. Δεν είναι δύσκολο είναι όμως μπελαλίδικο και με γεμάτο κατσαρολικά τον νεροχύτη στο τέλος…

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.kitchenstori.es

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!