by admin

Ελληνικό χταπόδι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

...Το χταπόδι πρώτα βράζεται μέσα στο ζουμί του, μετά ψήνεται μέσα σε μια κόκκινη σάλτσα ντομάτας και κόκκινου κρασιού μέχρι να μαλακώσει, και τέλος προστίθεται το μακαρονάκι, το οποίο βράζεται μέσα στη σάλτσα και τους χυμούς του χταποδιού. Το πάντρεμα των γεύσεων σε αυτό το πιάτο με την μεστή γεύση χταποδιού είναι πραγματικά θεϊκό. Το γλυκό, ζουμερό χταπόδι, η απαλή μα συνάμα αψιά σάλτσα ντομάτας και κρασιού, και τα al dente ζυμαρικά, συνδιάζονται άριστα δημιουργώντας μια αυθεντική γεύση από Ελλάδα. Αυτό το πιάτο είναι μια κρυφή γαστρονομική ματιά στην παιδική μου ηλικία....
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com
Κατηγορία: Ζυμαρικά
Τοπική: Ελληνική

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com