by admin

Φετουτσίνι με φρέσκα βασιλομανίταρα (πορτσίνι) και crème fraîche

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η γεμάτη, γήινη μυρωδιά που έβγαινε απ’ τα μανιτάρια ενώ τα σωτάριζα, με μπέρδεψε προς στιγμή και μ’ έκανε να νομίσω ότι μαγείρευα κρέας...Η crème fraîche έδωσε οξύτητα στο πιάτο χωρίς να σκεπάσει την ουμάμι γεύση των μανιταριών, ενώ η αλμυρή παρμεζάνα άμβλυνε την έντονη χροιά της crème fraîche και το θυμάρι χάρισε την πολύτιμη φρεσκάδα του. Μαζί μ’ ένα ποτήρι ημίγλυκο λευκό κρασί, απολαύσαμε ένα υπέροχο, και γρήγορο, Κυριακάτικο γεύμα.
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com
Κατηγορία: Ζυμαρικά
Περισσότερες συνταγές: φετουτσίνι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com