by admin

Φιογκάκια με Μανιτάρια και Κατίκι Δομοκού

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Στο πιάτο αυτό συναντώνται υλικά από δύο Μεσογειακές χώρες, την Ελλάδα και την Ιταλία και δίνουν ένα εξαιρετικό γευστικό αποτέλεσμα! Το ένα είναι το Ελληνικό Κατίκι, ένα λευκό, κρεμώδες τυρί, φτιαγμένο από κατσικίσιο γάλα ή ανάμεικτο με πρόβειο γάλα, με αλάτι (1%) και με σχετικά χαμηλά λιπαρά (10 -14%). Η προέλευσή του είναι από τον Δομοκό, της βόρειας Φθιώτιδας. Τρώγεται σε σαλάτες, σε πίτες, σε φαγητά, αλειμμένο πάνω σε ψωμί και είναι ένας τέλειος μεζές για κρασί ή ούζο. Το άλλο είναι το Ιταλικό ζυμαρικό Φαρφάλες (Πεταλούδες) ή Φιογκάκια
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com
Κατηγορία: Ζυμαρικά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το helengrblog.blogspot.com