Φιογκάκια με σάλτσα γκοργκοντζόλα και τομάτα

Καταχωρήθηκε στις 17/06/15

1 Ψήφοι Ψήφισε

400 γρ. Φιογκάκια 1 φλιτζάνι τριμμένη γκοργκοντζόλα 1½ φλιτζάνι τριμμένη κεφαλογραβιέρα 1 φλιτζάνι τριμμένο κίτρινο τυρί τύπου Ολλανδίας 1½ φλιτζάνι τριμμένη μοτσαρέλα ή χαλούμι 1½ φλιτζάνι γάλα 1½ φλιτζάνι Pummaro Ψιλοκομμένο 1 Knorr «Σπιτικό» ζωμό βοδινού 200 γρ. Βιτάμ Culinesse

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.sintagespareas.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!