Γιουβετσάκι με ντομάτα, φέτα και τηγανητό αυγό

Καταχωρήθηκε στις 19/05/14

1 Ψήφοι Ψήφισε

Μια συνταγή που μαγείρεψε αποκλειστικά για εμάς ο Νίκος Καραθάνος στο Sani Gourmet Festival. Υλικά 500 γρ. κριθαράκι (προτιμότερο χοντρό) 40 ml ελαιόλαδο 1 - 1½ λίτρο ζωμός μυρωδικών ή νερό 200 γρ. φέτα της αρεσκείας μας, χοντροτριμμένη 200 γρ. ελιές μαύρες, χωρίς κουκούτσια, λιωμένες στο μούλτι Για τη σάλτσα 1 μικρό ξερό κρεμμύδι...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.gastronomos.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!