Γιουβέτσι με λαχανικά στο τηγάνι

Καταχωρήθηκε στις 01/03/10

1 Ψήφοι Ψήφισε

Το γιουβέτσι το γνωρίζουμε όλοι υποθέτω. Συνήθως το κάνουμε με κάποιο κρεατικό στο φούρνο. Τώρα που είναι περίοδος νηστείας όμως, είναι εξίσου νόστιμο, μόνο με λαχανικά. Προσωπικά το προτιμώ κιόλας περισσότερο.Επειδή πολλές φορές ο χρόνος πιέζει για ένα γρήγορο φαγητό, μπορούμε να φτιάξουμε αυτό το γιουβέτσι και σε μεγάλο τηγάνι. Γίνεται πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με το φούρνο, αλλά γίνεται

Διάβασε τη συνταγή στο https://mikrikouzina.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!