Γιουβέτσι με μανιτάρια, κανέλα και μαϊντανό

Καταχωρήθηκε στις 09/03/12

6 Ψήφοι Ψήφισε

Διαβάστε πρώτοι μία από τις συνταγές του σαρακοστιανού αφιερώματος που θα βρείτε στο Γαστρονόμο αυτής της Κυριακής. Υλικά 500 γρ. ελληνικά µανιτάρια, λευκά ή πορτοµπέλο (ή ανάµεικτα), σκουπισµένα καλά µε νοτισµένη πετσέτα και κοµµένα σε φετάκια 350 γρ. κριθαράκι χοντρό το λευκό µέρος και το τρυφερό πράσινο µέρος από 4 - 5 φρέσκα κρεµµυδάκια, ψιλοκοµµένα 2 σκελίδες σκόρδο...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.gastronomos.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!