Γιουβέτσι με μοσχαράκι

Καταχωρήθηκε στις 23/01/13

31 Ψήφοι Ψήφισε

Γιατί τα παραδοσιακά πιάτα έχουν πάντα άλλη αξία... γιουβετσάκι όπως το έφτιαχνε η μαμά! Τότε που μύριζε όλο το σπίτι ντομάτα, κρεμμυδάκι και σκόρδο να σιγοβράζουν στο φούρνο με τρυφερά κομμάτια μοσχάρι. Μπόλικο τυράκι από πάνω όσο είναι ζεστό και η γευστική απόλαυση απογειώνεται.

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.tlife.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!