320
Υλικά
- χυλοπίτες 500 γρ
- ελαιόλαδο 0.33 φλ
- βούτυρο αγελάδος 0.33 φλ
- αλάτι -
- φέτα -
- μαύρο πιπέρι -
Χειροποίητοι παραδοσιακοί γιουφκάδες με τη συνοδεία τυριού (φέτας) , σε μια απλή, εύκολη και νοστιμότατη συνταγή!!! Οι γιουφκάδες ή αλλιώς χυλοπίτες είναι παραδοσιακό ζυμαρικό που φτιάχνετε σε πολλές περιοχές της Ελλάδας με μικρές παραλλαγές....εμείς προς το παρόν έχουμε απόθεμα από πέρσι...αλλά επειδή σύντομα θα μας "σωθεί" ... πλησιάζει ο καιρός που θα πρέπει να φτιάξουμε νέο...δεν έχετε παρά να περιμένετε!!!!...
Διάβασε τη συνταγή στο thegastrin.blogspot.com