62
Το πιο γρήγορο πεντανόστιμο γιουβετσάκι σας έχω σήμερα! Με τον κλασσικό τρόπο, στην γάστρα δηλαδή, έχουμε μαγειρέψει στο παρελθον το γιουβετσάκι με ατομικά ρολά κοτόπουλο το οποίο είναι πιο κοντά - απο άποψη τεχνικής- στο παραδοσιακό γιουβέτσι. Σήμερα όμως το κλασσικό φαγάκι που όλοι αγαπάμε γίνεται διαφορετικό, σύγχρονο, ελαφρύ και εμπλουτισμένο διατροφικά τόσο εύκολα και τόσο γρήγορα που δεν θα το πιστεύετε...
Διάβασε τη συνταγή στο eri-captaincook.blogspot.com