Η κλασική και αληθινή, ιταλική καρμπονάρα (carbonara)

Καταχωρήθηκε στις 25/06/10

44 Ψήφοι Ψήφισε

Ένα ιταλικό πιάτο, που σίγουρα όλοι έχουμε δοκιμάσει, είτε σε ένα εστιατόριο είτε έχουμε προσπαθήσει να φτιάξουμε μόνοι μας. Στην Ελλάδα το συγκεκριμένο πιάτο, είναι λίγο παρεξηγημένο, γιατί οι περισσότεροι έχουν συνδυάσει την καρμπονάρα, με την κρέμα γάλακτος, τα μανιτάρια και το μπέικον. Εμείς σας προτείνουμε να δοκιμάσετε την παραδοσιακή spaghetti alla carbonara.

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.foodzine.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!