65
Υλικά
- λαζάνια 18 τμχ
- μοτσαρέλα 2 μπάλ
- κεφαλοτύρι 0.5 φλ
- κολοκύθια 4 τμχ
- κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ
- φρυγανιά 4 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- βούτυρο 2 κσ
- αλεύρι 2 κσ
- γάλα 500 γρ
- μοσχοκάρυδο 2 πρέζα/ες
- ανθότυρο 100 γρ
- φέτα 200 γρ
- στραγγιστό γιαούρτι 1 κεσεδάκι/α
18 λαζάνια 2 μπάλες φρέσκια μοτσαρέλα 1/2 φλ. κεφαλοτύρι τριμμένο 3 συσκευασίες σάλτσα με βασιλικό 4 τρυφερά κολοκύθια Για τους κεφτέδες 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 4 κ.σ. φρυγανιά ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο αλάτι πιπέρι Για την κρέμα φέτας 2 κ..σ. βούτυρο 2 κ.σ. αλεύρι 500 γρ. γάλα 2 πρέζες μοσχοκάρυδο 100 γρ. ανθότυρο 200 γρ. φέτα 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό αλάτι πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr