Κανελόνια με κιμά

Καταχωρήθηκε στις 04/02/10

74 Ψήφοι Ψήφισε

Σκεπάζουμε το πυρέξ με ένα αλουμινόχαρτο και το τοποθετούμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς C για 40 λεπτά.Αφού περάσουν τα 40 λεπτά βγάζουμε το πυρέξ, το ξεσκεπάζουμε, προσθέτουμε το ρεγκάτο και το ένταμ και το ξαναβάζουμε στο φούρνο μέχρι να λιώσουν τα τυριά (για 2-3 λεπτά).Το φαγητό μας είναι έτοιμο για σερβίρισμα.ΤΙΡΤο ξυλάκι της κανέλας το βγάζουμε μετά τα 5 πρώτα λεπτά βρασμού για να μην είναι πολύ έντονη και βαριά η γεύση του.Καλό είναι όταν ο κιμάς κρυώσει, να αφαιρέσουμε και τα 10 τεμ μπαχάρι, για να μην τα βρούμε μέσα στα κανελόνια και τα δαγκώσουμε.(Η γεύση που αφήνουν εί

Διάβασε τη συνταγή στο https://syntageskardias.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!