43
Υλικά
- κιμάς χοιρινός 400 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- λάδι 80 γρ
- ψωμί του τόστ 2 φέτ
- αυγά 1 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- πάπρικα -
- μαφαλντίνες 400 γρ
- ζωμός κοτόπουλο 150 γρ
- τυρί κρέμα 150 γρ
- άνηθος 2 κσ
Νόστιμες, κρεμώδεις μαφαλντίνες -κατσαρές ταλιατέλες- με ακόμα πιο νόστιμα, ζουμερά κεφτεδάκια σε ένα εύκολο πιάτο για τους λάτρεις των ζυμαρικών. Σας διαβεβαιώ ότι θα το λατρέψουν και όσοι δεν έχουν ιδιαίτερη "έφεση" στα προϊόντα πάστας.Το τυρί-κρέμα χαρίζει τη μοναδική του κρεμώδη υφή σ΄αυτό το πιάτο και το κάνει ζουμερό και βελούδινο.Σας έπεισα; Δοκιμάστε το!εργασία: 30′χρόνος: 1h:00′εύκολο: Συνεχίζεται...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es