214
Υλικά
- αλεύρι 400 γρ
- τζίντζερ 20 γρ
- σκόρδο 2 σκελ
- πράσα 1 τμχ
- κιμάς χοιρινός 350 γρ
- σέρι -
- σάλτσα σόγιας 30 ml
- ξύδι ρυζιού 30 ml
- σησαμέλαιο 15 ml
- αλάτι -
- αλεύρι -
Για τα ραβιόλια: 400 γρ. αλεύρι 20 γρ. πιπερόριζα 2 σκελίδες σκόρδο 1 πράσο 350 γρ. άπαχος χοιρινός κιμάς 15 ml. κρασί ρυζιού Σαοξίνγκ, ή ξηρό σέρυ 30 ml. σάλτσα σόγιας 30 ml. σκούρο ξίδι ρυζιού 15 ml. σουσαμέλαιο ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.ucook.gr