by admin

Κοτόπουλο με κριθαράκι γιουβέτσι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά για 4 άτομα

1 μέτριο κοτόπουλο κομμένο σε κομμάτια
1 κύβο ζωμό κότας
200 γρ. κριθαράκι χοντρό
1 φλυτζάνι κόκκινο κρασί
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 καρότα τριμμένα
2 φλυτζάνια χυμό ντομάτας
1 φλυτζάνι ελαιόλαδο
1/2 φλυτζάνι κεφαλοτύρι τριμμένο
λίγοι κόκκοι μπαχάρι
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Ροδίζουμε από όλες τις πλευρές το κοτόπουλο με το ελαιόλαδο. Στη συνέχεια βγάζουμε το κοτόπουλο και σωτάρουμε το κρεμμύδι.
Μόλις μαλακώσει προσθέτουμε και τα καρότα και ανακατεύουμε για 2 λεπτά.
Στη συνέχεια προσθέτουμε και πάλι το κοτόπουλο στην κατσαρόλα και σβήνουμε με το κρασί

Διάβασε τη συνταγή στο www.e-syntages.gr
Κατηγορία: Ζυμαρικά
Περισσότερες συνταγές: κοτόπουλο γιουβέτσι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.e-syntages.gr