178
Υλικά
- κριθαράκι 250 γρ
- απάκι 150 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- γραβιέρα Κρήτης 50 γρ
- ζωμός κοτόπουλο 1 λτ
- δεντρολίβανο 1 κλων
- λευκό κρασί 150 ml
Νόστιμο, ιδιαίτερο πιάτο με φίνα γεύση! Λίγα μυστικά ακόμα Μην παραλείψετε το ξύσμα για κανένα λόγο, το δοκίμασα και χωρίς ξύσμα αλλά δεν λέει, το ξύσμα πραγματικά το απογειώνει. Τρώγεται αυστηρά την ώρα που θα βγεί...και είναι εξαίσιο!!!Την συνταγή την βρήκα εδώ, την παραθέτω με πειραγμένη την αναλογία στο απάκι.Δεν αλατοπιπέρωσα καθώς χρησιμοποίησα τον ζωμό και το απάκι είναι έτσι κι αλλιώς πικάντικο, ο καθένας μπορεί να προσαρμόσει τα μπαχαρικά ή το αλάτι κατά το δοκούν....
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com