by admin

Κριθαρότο με απάκι και γραβιέρα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Νόστιμο, ιδιαίτερο πιάτο με φίνα γεύση! Λίγα μυστικά ακόμα Μην παραλείψετε το ξύσμα για κανένα λόγο, το δοκίμασα και χωρίς ξύσμα αλλά δεν λέει, το ξύσμα πραγματικά το απογειώνει. Τρώγεται αυστηρά την ώρα που θα βγεί...και είναι εξαίσιο!!!Την συνταγή την βρήκα εδώ, την παραθέτω με πειραγμένη την αναλογία στο απάκι.Δεν αλατοπιπέρωσα καθώς χρησιμοποίησα τον ζωμό και το απάκι είναι έτσι κι αλλιώς πικάντικο, ο καθένας μπορεί να προσαρμόσει τα μπαχαρικά ή το αλάτι κατά το δοκούν....
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com
Κατηγορία: Ζυμαρικά
Περισσότερες συνταγές: κριθαρότο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cookpad.com