Ταλιατέλες με Φρέσκα Σύκα, Κατσικίσιο Τυρί και Προσούτο

Καταχωρήθηκε στις 12/09/12

2 Ψήφοι Ψήφισε

Χρησιμοποιήστε όποιο κατσικίσιο τυρί λαχταράτε, αλλά καλό είναι να έχει λίγο αψιά γεύση, να μην γλυκίζει, για να υπάρχει ισορροπία με τη γλύκα των σύκων. Μπορεί εγώ να μην προτίμησα να τρίψω παρμεζάνα από πάνω, αλλά ο Σ τελικά δεν άντεξε, είναι παρμεζάνα junkie, και οφείλω να πω ότι ταιριάζει πάρα πολύ. Αν το πιάτο είναι λίγο γλυκό για τα γούστα σας μην διστάσετε να την προσθέσετε. Εξυπακούεται πως το κεφαλοτύρι είναι άξιο αντικατάστατο. Έχε χάρη που δεν έχουμε εμείς εδώ, αλλιώς σιγά μην αγόραζα παρμεζάνα...

Διάβασε τη συνταγή στο https://greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!