168
Υλικά
- παπαρδέλες 500 γρ
- ασπρομανίταρα 250 γρ
- portobello 250 γρ
- πλευρώτους 150 γρ
- μανιτάρια ξερά 30 γρ
- ελαιόλαδο 6 κσ
- σκόρδο 4 σκελ
- κρασί 100 ml
- δεντρολίβανο 1 χούφτ
- αλάτι -
- πράσινο πιπέρι -
Αφού φάγαμε ότι περρίσεψε από την Πρωτοχρονιά ας ξαναπιάσουμε τις κουτάλες μας και ας μπουμε στην κουζίνα να φτιάξουμε ένα γρήγορο και νόστιμο φαγάκι, γιατί αρκετά κλειστήκαμε στην κουζίνα μας αυτές τις μέρες… Το πρώτο πιάτο ζυμαρικών της χρονιάς περιέχει μια ποικιλία μανιταριών, φρέσκα και αποξηραμένα, αρωματισμένα με μπόλικο δεντρολίβανο.
Διάβασε τη συνταγή στο theveggiesisters.gr