Μακαρόνια με κιμά

Καταχωρήθηκε στις 22/07/10

7 Ψήφοι Ψήφισε

Οοοοοχι, καθόλου δεν θέλω να κάνω την έξυπνη σε όλες εσάς τις καλονοικοκυρές και τους καλονοικοκύρηδες με ένα φαγητό που είναι σίγουρο ότι οι περισσότερες αλλά και οι περισσότεροι το έχετε μαγειρέψει πολλές φορές. Όμως …. έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί η μακαρονάδα σας δεν μοιάζει καθόλου με αυτήν που έφτιαχνε η μαμά σας? Γιατί δεν θυμίζει σε τίποτα αυτήν της πεθεράς σας ή της φιλενάδας σας και γιατί σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με αυτήν που ίσως δοκιμάσατε κάποτε σε κάποιο εστιατόριο? Τι είναι λοιπόν αυτό που κάνει ένα τόσο κοινό φαγητό να διαφέρει από την μία κουζίνα στην άλλη? Κατά την γνώμη μου είναι τα μυρωδικά που χρησιμοποιούμε. Κανέλα, μοσχοκάρυδο, μπαχάρι, εστραγκόν, βασιλικός, μαντζουράνα και ένα σωρό άλλα, αλλάζουν τελείως την γεύση του κιμά. Μεγάλη διαφορά έχω δει επίσης όταν φτιάχνω την σάλτσα μου με φρέσκια ντομάτα αντί για τοματάκια κονσέρβας.

Διάβασε τη συνταγή στο https://syntageskardias.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!