by admin

Μακαρονόπιτα με σπαγγέτι στο τηγάνι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Για να μαγειρέψεις τη μακαρονόπιτα χρειάζεσαι οπωσδήποτε ένα αντικολλητικό τηγάνι με καπάκι, αν δεν έχει καπάκι μπορείς να την σκεπάσεις με ένα ταψί που εφαρμόζει καλά.

Σε περίπτωση που την “ψήσεις” ξεσκέπαστη θα χρειαστεί να την “γυρίσεις” (σαν ομελέτα) κάτι που δεν στο προτείνω.

Μην παραλείψεις να κάνεις τις στρώσεις, και μάλιστα μην πιέσεις τα ζυμαρικά ώστε να παραμείνει αφράτη και να μπορέσουν τα αυγά να “εισχωρήσουν” παντού.

Η μακαρονόπιτα στο τηγάνι θέλει το χρόνο της, μη βιαστείς να την ψήσεις και μη δυναμώσεις για κανένα λόγο τη φωτιά, αν έχεις γκάζι ίσως χρειαστεί λιγότερο χρόνος σε σχέση με τις κεραμικές εστίες.

Αν για κάθε λόγο “διστάζεις” να την ψήσεις στο τηγάνι, ο φούρνος είναι η επόμενη επιλογή, αν δεν έχεις τηγάνι που μπαίνει στον φούρνο τη ψήνεις σε ταψί αντίστοιχου μεγέθους.

Διάβασε τη συνταγή στο funkycook.gr
Κατηγορία: Ζυμαρικά
Περισσότερες συνταγές: μακαρονόπιτα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το funkycook.gr