96
Υλικά
- αλεύρι σκληρό 470 γρ
- αυγά 1 τμχ
- αλάτι 0.5 κγ
- κιμάς αρνίσιος 200 γρ
- κιμάς μοσχαρίσιος 200 γρ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- βούτυρο 1 κσ
- τοματοπελτές 3 κσ
- ζάχαρη 1 κγ
- σκόρδο 1 σκελ
- στραγγιστό γιαούρτι 300 γρ
- γιαούρτι πρόβειο 100 γρ
- σκόρδο 4 σκελ
Το Μαντί είναι παραδοσιακά ζυμαρικά γεμιστά με κιμά, βρασμένα σε ζωμό τα οποία σερβίρονται με σκορδάτο γιαούρτι και σάλτσα ντομάτας!
Η συνταγή παρακάτω είναι μια από τις παραλλαγές αυτού του υπέροχου φαγητού!
Η συνταγή παρακάτω είναι μια από τις παραλλαγές αυτού του υπέροχου φαγητού!
Διάβασε τη συνταγή στο www.funkycook.gr