Μοσχαράκι γιουβέτσι παραδοσιακό

Καταχωρήθηκε στις 08/04/20

1 Ψήφοι Ψήφισε

Για μένα ο νοστιμότερος τρόπος να μαγειρέψουμε το μοσχάρι είναι στο φούρνο και μάλιστα να το συνοδέψουμε με ζυμαρικό. Ναι σωστά καταλάβατε, εννοώ ένα παραδοσιακό μοσχάρι γιουβέτσι στο φούρνο, με υπέροχο πεντανόστιμο κριθαράκι.

Διάβασε τη συνταγή στο https://faghta-giagias.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!