60
Υλικά
- μοσχάρι 1 κιλ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 4 σκελ
- ντοματάκια 400 γρ
- ντομάτα 4 τμχ
- τοματοπελτές 2 κσ
- ελαιόλαδο 10 κσ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- κανέλα 1 ξύλο/α
- μπαχάρι 6 κόκκοι
- κρασί 1 ποτ κρασ
- ζάχαρη 1 πρέζα/ες
- αλάτι -
- πιπέρι -
Ένα φαγητό που μας θυμίζει το οικογενειακό Κυριακάτικο τραπέζι! ΥΛΙΚΑ: 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες 2 κρεμμύδια ξερά κομμένα σε λεπτές φέτες 4 σκελίδες σκόρδο 400 γρ. ντοματάκι ψιλοκομμένο (κονσέρβα) ή 4 φρέσκες ντομάτες τριμμένες στον τρίφτη 2 κουταλιές της σούπας τοματοπελτέ 10 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο...
Διάβασε τη συνταγή στο www.foodtrails.gr