236
Υλικά
- χυλοπίτες 500 γρ
- μοσχάρι νουά 1 κιλ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- κόκκινο κρασί 250 γρ
- ζωμός 250 γρ
- χυμός ντομάτας 500 γρ
- κονκασέ 250 γρ
- ελαιόλαδο 0.67 φλ
- αλεύρι -
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- κανέλα 1 ξύλο/α
- πιπέρι 10 κόκκοι
- αλάτι -
Υλικά συνταγής 500γρ. χυλοπίτες παραδοσιακές 1 κιλό νουά μοσχαρίσιο 2 κρεμμύδια μεγάλα ψιλοκομμένα 250γρ. κόκκινο κρασί 250γρ. ζωμό ή νερό 500γρ. χυμό από φρέσκες ντομάτες ή 250γρ. κονκασέ και 250γρ. χυμό ντομάτας ⅔ φλιτζ. ελαιόλαδο λίγο αλεύρι για πανάρισμα 1 φύλλο δάφνης 1 ξύλο κανέλας 10 κόκκους πιπέρι αλάτι
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr